Polarexpedition

I morse hade vinden blåst snön till drivor mot framsidan av huset. Så vi klättrade ut genom ett fönster på baksidan, och tänkte snabbt och lätt ta oss runt längan till framsidan. Eller hur. Nu förstår man nästan hur Amundsen hade det på Nordpolen :) Över en extra stor driva tog jag mig enklast fram medelst krypning/rullning, ha ha. Smart nog kom vi på att vi inte hade nyckeln med oss. Så Eva fick pulsa hela vägen runt och tillbaka igen... Då var alla spår igenfyllda. Efter två timmar hade vi skottat fram en liten gång fram till ytterdörren (som vi inte vågar öppna än), fått bort snön som tryckte mot fönsterrutorna och fått rent framför halva garageporten. Tvivlar starkt på att det ser ut som vi lämnade det...

Melodifestivalen i Göteborg ikväll får vi tyvärr glömma :'( :'( Men vi satsar på att försöka ta oss hem till Majsan och Peter i alla fall.

Turligt nog hade vi crêpes kvar från igår kväll, samt i skafferiet: smör, mjölk, kakao, ägg och socker :D Och alla Lost-säsonger på DVD och Stephenie Meyers ljudböcker på datorn. Så vi har haft flera timmar på oss att ta det lugnt och förbereda oss på fortsättningen på polarexpeditionen.

Tjing tjing!

Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0